A iv-a [i. e. Patra] Consfătuire de Suduřa şi Încercări de Metale, Tunuşiaram 12-15 Octombrie 1962 [organizaťa de Centrul de Cerceťari Technice de la Baza de Cerceťari Ştiinťifice din Timišoara a Academeie R. P. R., în colaborare cu Institutu Politehnic din Timişoara]

APA Citation

Consfătuirea de Sudară şi Încercări de Metale (4th : 1962 : Timişoara, R., Institutul Politehnic Timișoara., Academia Republicii Populare Romîne. Baza de Cercetări Științifice Timișoara. (1964). A iv-a [i. e. Patra] Consfătuire de Suduřa şi Încercări de Metale, Tunuşiaram 12-15 Octombrie 1962 [organizaťa de Centrul de Cerceťari Technice de la Baza de Cerceťari Ştiinťifice din Timišoara a Academeie R. P. R., în colaborare cu Institutu Politehnic din Timişoara]. Bucureṣti: Institutul de Documentare Tehnică.

MLA Citation

Consfătuirea de Sudară şi Încercări de Metale (4th : 1962 : Timişoara, Romania), Institutul Politehnic Timișoara, and Academia Republicii Populare Romîne. Baza de Cercetări Științifice Timișoara. A Iv-a [i. E. Patra] Consfătuire De Suduřa şi Încercări De Metale, Tunuşiaram 12-15 Octombrie 1962 [organizaťa De Centrul De Cerceťari Technice De La Baza De Cerceťari Ştiinťifice Din Timišoara a Academeie R. P. R., în Colaborare Cu Institutu Politehnic Din Timişoara]. Bucureṣti: Institutul de Documentare Tehnică, 1964.

Warning: These citations may not always be complete (especially for serials).