Collier's encyclopedia, with bibliography and index.

LDR 00904cam a2200229 4500
001 101704195
003 MiAaHDL
005 20160726000000.0
006 m d
007 cr bn ---auaua
008 751006n1962 nyu 00000 eng
035 ‡asdr-uiuc1448579
035 ‡9AKY-2088
035 ‡a(OCoLC)1678958
040 ‡aDLC ‡cNED ‡dIAA
050 ‡aAE5 ‡b.C683 1962
082 ‡a031
245 0 0 ‡aCollier's encyclopedia, ‡bwith bibliography and index. ‡cLouis Shores, editor in chief; Robert H. Blackburn, consultant for Canada; Frank Francis, consultant for Great Britain.
260 0 ‡aNew York, ‡bCrowell-Collier Pub. Co., ‡c1962.
300 ‡a24 v. ‡billus. (part col.) ports., maps (part col.) ‡c28 cm.
500 ‡aVol.24: Bibliography and index.
538 ‡aMode of access: Internet.
650 0 ‡aBibliography
650 0 ‡aEncyclopedias and dictionaries
700 1 0 ‡aShores, Louis, ‡d1904-
710 2 0 ‡aCrowell-Collier Publishing Company.
CID ‡a101704195
DAT 0 ‡a20020415162137.0 ‡b20160726000000.0
DAT 1 ‡a20180312230024.0 ‡b2019-11-20T19:24:49Z
CAT ‡aSDR-UIUC ‡dUNKNOWN ‡lprepare.pl-004-007
FMT ‡aBK
HOL ‡0sdr-uiuc1448579 ‡auiug ‡bSDR ‡cUIUC ‡puiug.30112047329369 ‡sUIU ‡zv.12 ‡11448579
974 ‡bUIU ‡cUIUC ‡d20191120 ‡sgoogle ‡uuiug.30112047329369 ‡zv.12 ‡y1962 ‡ric ‡qbib ‡tUS bib date1 >= 1925
974 ‡bUIU ‡cUIUC ‡d20191125 ‡sgoogle ‡uuiug.30112057101963 ‡zv.3 ‡y1962 ‡ric ‡qbib ‡tUS bib date1 >= 1925
974 ‡bUIU ‡cUIUC ‡d20191125 ‡sgoogle ‡uuiug.30112057101971 ‡zv.4 ‡y1962 ‡ric ‡qbib ‡tUS bib date1 >= 1925
974 ‡bUIU ‡cUIUC ‡d20191120 ‡sgoogle ‡uuiug.30112057101989 ‡zv.5 ‡y1962 ‡ric ‡qbib ‡tUS bib date1 >= 1925
974 ‡bUIU ‡cUIUC ‡d20191120 ‡sgoogle ‡uuiug.30112057101997 ‡zv.6 ‡y1962 ‡ric ‡qbib ‡tUS bib date1 >= 1925
974 ‡bUIU ‡cUIUC ‡d20191120 ‡sgoogle ‡uuiug.30112057102003 ‡zv.7 ‡y1962 ‡ric ‡qbib ‡tUS bib date1 >= 1925
974 ‡bUIU ‡cUIUC ‡d20191120 ‡sgoogle ‡uuiug.30112057102011 ‡zv.9 ‡y1962 ‡ric ‡qbib ‡tUS bib date1 >= 1925
974 ‡bUIU ‡cUIUC ‡d20191120 ‡sgoogle ‡uuiug.30112057102029 ‡zv.10 ‡y1962 ‡ric ‡qbib ‡tUS bib date1 >= 1925
974 ‡bUIU ‡cUIUC ‡d20191120 ‡sgoogle ‡uuiug.30112057102037 ‡zv.11 ‡y1962 ‡ric ‡qbib ‡tUS bib date1 >= 1925
974 ‡bUIU ‡cUIUC ‡d20191120 ‡sgoogle ‡uuiug.30112057101948 ‡zv.1 ‡y1962 ‡rund ‡qnfi
974 ‡bUIU ‡cUIUC ‡d20191120 ‡sgoogle ‡uuiug.30112057101955 ‡zv.2 ‡y1962 ‡rund ‡qnfi
974 ‡bUIU ‡cUIUC ‡d20191120 ‡sgoogle ‡uuiug.30112057102045 ‡zv.13 ‡y1962 ‡ric ‡qbib ‡tUS bib date1 >= 1925
974 ‡bUIU ‡cUIUC ‡d20191120 ‡sgoogle ‡uuiug.30112057102052 ‡zv.14 ‡y1962 ‡ric ‡qbib ‡tUS bib date1 >= 1925
974 ‡bUIU ‡cUIUC ‡d20191120 ‡sgoogle ‡uuiug.30112057102060 ‡zv.15 ‡y1962 ‡ric ‡qbib ‡tUS bib date1 >= 1925
974 ‡bUIU ‡cUIUC ‡d20181020 ‡sgoogle ‡uuiug.30112057102078 ‡zv.16 ‡y1962 ‡rpdus ‡qren
974 ‡bUIU ‡cUIUC ‡d20191120 ‡sgoogle ‡uuiug.30112057102086 ‡zv.17 ‡y1962 ‡ric ‡qbib ‡tUS bib date1 >= 1925
974 ‡bUIU ‡cUIUC ‡d20191120 ‡sgoogle ‡uuiug.30112057102094 ‡zv.18 ‡y1962 ‡ric ‡qbib ‡tUS bib date1 >= 1925
974 ‡bUIU ‡cUIUC ‡d20181020 ‡sgoogle ‡uuiug.30112057102102 ‡zv.19 ‡y1962 ‡rpdus ‡qren
974 ‡bUIU ‡cUIUC ‡d20191120 ‡sgoogle ‡uuiug.30112057102110 ‡zv.20 ‡y1962 ‡ric ‡qbib ‡tUS bib date1 >= 1925
974 ‡bUIU ‡cUIUC ‡d20191120 ‡sgoogle ‡uuiug.30112057102128 ‡zv.21 ‡y1962 ‡ric ‡qbib ‡tUS bib date1 >= 1925
974 ‡bUIU ‡cUIUC ‡d20191120 ‡sgoogle ‡uuiug.30112057102136 ‡zv.22 ‡y1962 ‡ric ‡qbib ‡tUS bib date1 >= 1925
974 ‡bUIU ‡cUIUC ‡d20181023 ‡sgoogle ‡uuiug.30112057102144 ‡zv.23 ‡y1962 ‡rpdus ‡qren
974 ‡bUIU ‡cUIUC ‡d20191120 ‡sgoogle ‡uuiug.30112057102151 ‡zv.24 ‡y1962 ‡ric ‡qbib ‡tUS bib date1 >= 1925