Driedaagsch Nederlandsch Muziekfeest :
op 10, 11 en 12 Januari 1902 in de Groote Zaal van het Concertgebouw, met Medewerking can het koor der Zangvereeniging, het Orkest van het Concertgebouw, het klein Koor à capella (Directeur Ant. Averkamp), de Liedertafel Apollo (Directeur Fred. J. Roeske), en een Kinderkoor onder leiding van Cath. van Rennes ; Feest-Directeur W. Mengelberg.

APA Citation

Maatschappij tot Bevordering der Toonkunst., Mengelberg, W., Concertgebouworkest. (1902). Driedaagsch Nederlandsch Muziekfeest: op 10, 11 en 12 Januari 1902 in de Groote Zaal van het Concertgebouw, met Medewerking can het koor der Zangvereeniging, het Orkest van het Concertgebouw, het klein Koor à capella (Directeur Ant. Averkamp), de Liedertafel Apollo (Directeur Fred. J. Roeske), en een Kinderkoor onder leiding van Cath. van Rennes ; Feest-Directeur W. Mengelberg. Amsterdam: Maatschappij tot Bevordering der Toonkunst.

MLA Citation

Maatschappij tot Bevordering der Toonkunst, Willem Mengelberg, and Concertgebouworkest. Driedaagsch Nederlandsch Muziekfeest: Op 10, 11 En 12 Januari 1902 In De Groote Zaal Van Het Concertgebouw, Met Medewerking Can Het Koor Der Zangvereeniging, Het Orkest Van Het Concertgebouw, Het Klein Koor À Capella (Directeur Ant. Averkamp), De Liedertafel Apollo (Directeur Fred. J. Roeske), En Een Kinderkoor Onder Leiding Van Cath. Van Rennes ; Feest-Directeur W. Mengelberg. Amsterdam: Maatschappij tot Bevordering der Toonkunst, 1902.

Warning: These citations may not always be complete (especially for serials).