Available Indexes

Back to Record

Back to Record

Tweejaarige reyze rondom de wereld, ter nader ontdekkinge der onbekende zuydlanden, met drie schepen in het jaar 1721 ondernomen, door last van de Nederlandsche Westindische Maatschappy, waar in het wedervaaren en de rampen op de reyze verhaald, en de bezeylde en nieuw ondekte landen en eylanden, met der zelver bewoonders, beschreven worden :
nevens de reyze van het Oostindisch schip Barneveld, uyt Holland tot aan de Kaap der Goede Hoope, in 't jaar 1719 : behelzende een verhaal van de langduurige tegenspoeden en zonderlinge voorvallen op het eyland Madagascar, by de woeste Souklaven, met een naauwkeurige beschryving van de vreemde gewoontens, godsdienst en zeden dier volkeren : verçiert met een nette reyskaart en prentverbeeldingen.

APA Citation

Balen, M., Braam, J. van. (1728). Tweejaarige reyze rondom de wereld, ter nader ontdekkinge der onbekende zuydlanden, met drie schepen in het jaar 1721 ondernomen, door last van de Nederlandsche Westindische Maatschappy, waar in het wedervaaren en de rampen op de reyze verhaald, en de bezeylde en nieuw ondekte landen en eylanden, met der zelver bewoonders, beschreven worden: nevens de reyze van het Oostindisch schip Barneveld, uyt Holland tot aan de Kaap der Goede Hoope, in 't jaar 1719 : behelzende een verhaal van de langduurige tegenspoeden en zonderlinge voorvallen op het eyland Madagascar, by de woeste Souklaven, met een naauwkeurige beschryving van de vreemde gewoontens, godsdienst en zeden dier volkeren : verçiert met een nette reyskaart en prentverbeeldingen. Te Dordrecht: Gedrukt by Joannes van Braam ....

MLA Citation

Balen, Matthys, 1684-1766, and Joannes van Braam. Tweejaarige Reyze Rondom De Wereld, Ter Nader Ontdekkinge Der Onbekende Zuydlanden, Met Drie Schepen In Het Jaar 1721 Ondernomen, Door Last Van De Nederlandsche Westindische Maatschappy, Waar In Het Wedervaaren En De Rampen Op De Reyze Verhaald, En De Bezeylde En Nieuw Ondekte Landen En Eylanden, Met Der Zelver Bewoonders, Beschreven Worden: Nevens De Reyze Van Het Oostindisch Schip Barneveld, Uyt Holland Tot Aan De Kaap Der Goede Hoope, In 't Jaar 1719 : Behelzende Een Verhaal Van De Langduurige Tegenspoeden En Zonderlinge Voorvallen Op Het Eyland Madagascar, by De Woeste Souklaven, Met Een Naauwkeurige Beschryving Van De Vreemde Gewoontens, Godsdienst En Zeden Dier Volkeren : Verçiert Met Een Nette Reyskaart En Prentverbeeldingen. Te Dordrecht: Gedrukt by Joannes van Braam ..., 1728.

Warning: These citations may not always be complete (especially for serials).