Record Citations | HathiTrust Digital Library

Available Indexes

Back to Record

Back to Record

Catalogus van een uitmuntend fraay, en wel bewaard cabinet van silvere, en ook eenige goude medaljes :
bestaande in een curicuse versameling, van over de 300 van de beste gedenk- in leg-penningen, betreffende de historie der Nederlanden ... : welke alle zoner op te houden, by publyke veylinge verkogt sullen worden te Leyden ten huyse van Andries Dyckhuysen, boekverkooper in de Kloksteeg, op den 17 maart, 1723.

APA Citation

Dyckhuysen, A. (1723). Catalogus van een uitmuntend fraay, en wel bewaard cabinet van silvere, en ook eenige goude medaljes: bestaande in een curicuse versameling, van over de 300 van de beste gedenk- in leg-penningen, betreffende de historie der Nederlanden ... : welke alle zoner op te houden, by publyke veylinge verkogt sullen worden te Leyden ten huyse van Andries Dyckhuysen, boekverkooper in de Kloksteeg, op den 17 maart, 1723. Tot Leyden: By Andries Dyckhusyen, alwaar de catalogus te bekomen ist.

MLA Citation

Dyckhuysen, Andries, active 1701-1727. Catalogus Van Een Uitmuntend Fraay, En Wel Bewaard Cabinet Van Silvere, En Ook Eenige Goude Medaljes: Bestaande In Een Curicuse Versameling, Van Over De 300 Van De Beste Gedenk- In Leg-penningen, Betreffende De Historie Der Nederlanden ... : Welke Alle Zoner Op Te Houden, by Publyke Veylinge Verkogt Sullen Worden Te Leyden Ten Huyse Van Andries Dyckhuysen, Boekverkooper In De Kloksteeg, Op Den 17 Maart, 1723. Tot Leyden: By Andries Dyckhusyen, alwaar de catalogus te bekomen ist, 1723.

Warning: These citations may not always be complete (especially for serials).