Patrologiae cursus completus; omnium SS. patrum, doctorum scriptorumque ecclesiasticorum, sive latinorum, sive graecorum. [Series graeca]

LDR 00919nam a2200229 4500
001 011241341
003 MiAaHDL
005 20110927000000.0
006 m d
007 cr bn ---auaua
008 840427q19609999be b 00010 lat d
035 ‡asdr-nwu903559
035 ‡9ACV6050NU
035 ‡a(OCoLC)30937538
040 ‡aIEN
041 1 ‡agrelat
100 1 0 ‡aMigne, J.-P. ‡q(Jacques-Paul), ‡d1800-1875, ‡eed.
245 1 0 ‡aPatrologiae cursus completus; ‡bomnium SS. patrum, doctorum scriptorumque ecclesiasticorum, sive latinorum, sive graecorum. [Series graeca] ‡cAccurante J.-P. Migne.
260 0 ‡aTurnhout, ‡bBrepols ‡c[196-<1977>
300 ‡av. ‡c28 cm.
500 ‡aGreek and Latin translation in alternate columns.
500 ‡aEach vol. has also special t. p.
500 ‡aPhotomechanic reprint of the original ed., Paris, 1857-1866.
500 ‡aCover title.
504 ‡aIncludes bibliographies.
538 ‡aMode of access: Internet.
650 0 ‡aFathers of the Church, Greek ‡xCollections.
CID ‡a011241341
DAT 0 ‡b20110927000000.0
DAT 1 ‡a20120815043946.0 ‡b2017-02-15T19:07:14Z
DAT 2 ‡a2017-02-15T19:00:03Z
CAT ‡aSDR-NWU ‡dUNKNOWN ‡lloader.pl-001-001
FMT ‡aBK
HOL ‡0sdr-nwu903559 ‡aien ‡bSDR ‡cNWU ‡pien.35556001660489 ‡sIEN ‡zv.23 ‡1903559
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660489 ‡zv.23 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20200105 ‡sgoogle ‡uien.35556001660497 ‡zv.24 ‡rpdus ‡qgfv
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660505 ‡zv.25 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660513 ‡zv.26 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20200105 ‡sgoogle ‡uien.35556001660521 ‡zv.27 ‡rpdus ‡qgfv
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660539 ‡zv.28 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20200105 ‡sgoogle ‡uien.35556001660547 ‡zv.29 ‡rpdus ‡qgfv
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660588 ‡zv.33 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170210 ‡sgoogle ‡uien.35556000113753 ‡zv.30 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660562 ‡zv.31 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660570 ‡zv.32 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660596 ‡zv.34 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660604 ‡zv.35 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660612 ‡zv.36 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660620 ‡zv.37 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660638 ‡zv.38 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660646 ‡zv.39 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660661 ‡zv.40 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660679 ‡zv.41 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660687 ‡zv.42 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660695 ‡zv.43 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660703 ‡zv.44 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660711 ‡zv.45 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660729 ‡zv.46 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660737 ‡zv.47 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660745 ‡zv.48 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660752 ‡zv.49 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20200105 ‡sgoogle ‡uien.35556001660778 ‡zv.50 ‡rpdus ‡qgfv
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20200105 ‡sgoogle ‡uien.35556001660786 ‡zv.51 ‡rpdus ‡qgfv
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20200105 ‡sgoogle ‡uien.35556001660794 ‡zv.52 ‡rpdus ‡qgfv
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20200105 ‡sgoogle ‡uien.35556001660802 ‡zv.53 ‡rpdus ‡qgfv
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20200105 ‡sgoogle ‡uien.35556001660810 ‡zv.54 ‡rpdus ‡qgfv
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20200105 ‡sgoogle ‡uien.35556001660828 ‡zv.55 ‡rpdus ‡qgfv
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20200105 ‡sgoogle ‡uien.35556001660836 ‡zv.56 ‡rpdus ‡qgfv
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20200105 ‡sgoogle ‡uien.35556001660844 ‡zv.57 ‡rpdus ‡qgfv
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20200105 ‡sgoogle ‡uien.35556001660851 ‡zv.58 ‡rpdus ‡qgfv
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20200105 ‡sgoogle ‡uien.35556001660869 ‡zv.59 ‡rpdus ‡qgfv
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20200105 ‡sgoogle ‡uien.35556001660885 ‡zv.60 ‡rpdus ‡qgfv
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660893 ‡zv.61 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660901 ‡zv.62 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20200105 ‡sgoogle ‡uien.35556001660919 ‡zv.63 ‡rpdus ‡qgfv
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660935 ‡zv.65 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660943 ‡zv.66 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660950 ‡zv.67 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660968 ‡zv.68 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660976 ‡zv.69 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660984 ‡zv.70 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660992 ‡zv.71 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001661008 ‡zv.72 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001661016 ‡zv.73 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20200830 ‡sgoogle ‡uien.35556001661024 ‡zv.74 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20181229 ‡sgoogle ‡uien.35556001661032 ‡zv.75 ‡rpdus ‡qgfv
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20181229 ‡sgoogle ‡uien.35556001661040 ‡zv.76 ‡rpdus ‡qgfv
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001661057 ‡zv.77 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20200105 ‡sgoogle ‡uien.35556001661065 ‡zv.78 ‡rpdus ‡qgfv
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001661073 ‡zv.79 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001661115 ‡zv.80 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001661123 ‡zv.81 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001661131 ‡zv.82 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001661149 ‡zv.83 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001661156 ‡zv.84 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001661164 ‡zv.85 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001661172 ‡zv.86:pt.1 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20171123 ‡sgoogle ‡uien.35556001661180 ‡zv.86:pt.2 ‡rpdus ‡qgfv
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001661198 ‡zv.87:pt.1 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001661206 ‡zv.87:pt.2 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001661214 ‡zv.87:pt.3 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001661222 ‡zv.88 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001661297 ‡zv.94 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001661289 ‡zv.93 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001661305 ‡zv.95 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001661313 ‡zv.96 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001661321 ‡zv.97 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001661339 ‡zv.98 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20200105 ‡sgoogle ‡uien.35556001661347 ‡zv.99 ‡rpdus ‡qgfv
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001659721 ‡zv.100 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20171030 ‡sgoogle ‡uien.35556001659739 ‡zv.101 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001659747 ‡zv.102 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001659754 ‡zv.103 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001659762 ‡zv.104 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001659770 ‡zv.105 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20180823 ‡sgoogle ‡uien.35556001659788 ‡zv.106 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001659796 ‡zv.107 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001659804 ‡zv.108 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001659812 ‡zv.109 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001659838 ‡zv.110 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001659846 ‡zv.111 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001659853 ‡zv.112 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001659861 ‡zv.113 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001659879 ‡zv.114 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20181229 ‡sgoogle ‡uien.35556001659887 ‡zv.115 ‡rpdus ‡qgfv
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001659895 ‡zv.116 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001659903 ‡zv.117 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001659911 ‡zv.118 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001659929 ‡zv.119 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001659945 ‡zv.120 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001659952 ‡zv.121 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001659960 ‡zv.122 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20190714 ‡sgoogle ‡uien.35556001659978 ‡zv.123 ‡rpdus ‡qgfv
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001659986 ‡zv.124 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001659994 ‡zv.125 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660000 ‡zv.126 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660018 ‡zv.127 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660026 ‡zv.128 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20200105 ‡sgoogle ‡uien.35556001660034 ‡zv.129 ‡rpdus ‡qgfv
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001659697 ‡zindex ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20180823 ‡sgoogle ‡uien.35556001659705 ‡zv.1 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660554 ‡zv.3 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660760 ‡zv.5 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660653 ‡zv.4 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660877 ‡zv.6 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001661081 ‡zv.7:pt.1 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001661099 ‡zv.7:pt.2 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001661107 ‡zv.8 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001661248 ‡zv.9 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001659713 ‡zv.10 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001659820 ‡zv.11 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001659937 ‡zv.12 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660042 ‡zv.13 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660158 ‡zv.14 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660265 ‡zv.15 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660398 ‡zv.16:pt.1 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660406 ‡zv.16:pt.2 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660414 ‡zv.17 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660422 ‡zv.18 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660430 ‡zv.19 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001661230 ‡zv.89 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001661255 ‡zv.90 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001661263 ‡zv.91 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001661271 ‡zv.92 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660455 ‡zv.20 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660463 ‡zv.21 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660471 ‡zv.22 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170210 ‡sgoogle ‡uien.35556001660059 ‡zv.130 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170210 ‡sgoogle ‡uien.35556001660067 ‡zv.131 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170210 ‡sgoogle ‡uien.35556001660075 ‡zv.132 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170210 ‡sgoogle ‡uien.35556001660083 ‡zv.133 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170210 ‡sgoogle ‡uien.35556001660091 ‡zv.134 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170210 ‡sgoogle ‡uien.35556001660109 ‡zv.135 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170210 ‡sgoogle ‡uien.35556001660117 ‡zv.136 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170210 ‡sgoogle ‡uien.35556001660125 ‡zv.137 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20200105 ‡sgoogle ‡uien.35556001660133 ‡zv.138 ‡rpdus ‡qgfv
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660141 ‡zv.139 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660166 ‡zv.140 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660174 ‡zv.141 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660182 ‡zv.142 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170210 ‡sgoogle ‡uien.35556001660190 ‡zv.143 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660208 ‡zv.144 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660216 ‡zv.145 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660224 ‡zv.146 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660232 ‡zv.147 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660240 ‡zv.148 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20200105 ‡sgoogle ‡uien.35556001660257 ‡zv.149 ‡rpdus ‡qgfv
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660273 ‡zv.150 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660281 ‡zv.151 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660299 ‡zv.152 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170215 ‡sgoogle ‡uien.35556001660307 ‡zv.153 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170210 ‡sgoogle ‡uien.35556001660315 ‡zv.154 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20200105 ‡sgoogle ‡uien.35556001660323 ‡zv.155 ‡rpdus ‡qgfv
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170210 ‡sgoogle ‡uien.35556001660331 ‡zv.156 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170210 ‡sgoogle ‡uien.35556001660349 ‡zv.157 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170210 ‡sgoogle ‡uien.35556001660356 ‡zv.158 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170210 ‡sgoogle ‡uien.35556001660364 ‡zv.159 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170210 ‡sgoogle ‡uien.35556001660372 ‡zv.160 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925
974 ‡bIEN ‡cNWU ‡d20170210 ‡sgoogle ‡uien.35556001660380 ‡zv.161 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date2 >= 1925