Bibliographical Series

LDR 00644nas a22001695 4500
001 009993013
003 MiAaHDL
005 20100922000000.0
006 m d
007 cr bn ---auaua
008 840329 au z f eng d
022 ‡a0074-1833
035 ‡asdr-nrlf.b163679940
035 ‡aGLADN16932037
090 ‡aTK9145 ‡b.A12I6
110 ‡aInternational Atomic Energy Agency.
245 ‡aBibliographical Series
500 ‡aNo.1-14 cataloged separately
538 ‡aMode of access: Internet.
CID ‡a009993013
DAT 0 ‡a19100210000000.0 ‡b20100922000000.0
DAT 1 ‡a20120815170214.0 ‡b2019-12-03T19:23:31Z
DAT 2 ‡a2019-12-03T19:00:02Z
CAT ‡aSDR-NRLF ‡dIII - MILLENIUM ‡lloader.pl-001-001
FMT ‡aSE
HOL ‡0sdr-nrlf.b163679940 ‡auc1 ‡bSDR ‡cNRLF ‡puc1.$b570618 ‡sUC ‡zno. 21 ‡1.b163679940
974 ‡bUC ‡cNRLF ‡d20191203 ‡sgoogle ‡uuc1.$b570618 ‡zno. 21 ‡rund ‡qbib ‡tno date
974 ‡bUC ‡cNRLF ‡d20181214 ‡sgoogle ‡uuc1.$b570619 ‡zno. 16 ‡rund ‡qbib ‡tno date
974 ‡bUC ‡cNRLF ‡d20191203 ‡sgoogle ‡uuc1.$b570620 ‡zno. 17 ‡rund ‡qbib ‡tno date
974 ‡bUC ‡cNRLF ‡d20191203 ‡sgoogle ‡uuc1.$b570621 ‡zno. 18 ‡rund ‡qbib ‡tno date
974 ‡bUC ‡cNRLF ‡d20191203 ‡sgoogle ‡uuc1.$b570622 ‡zno. 19 ‡rund ‡qbib ‡tno date
974 ‡bUC ‡cNRLF ‡d20191203 ‡sgoogle ‡uuc1.$b570623 ‡zno. 20 ‡rund ‡qbib ‡tno date
974 ‡bUC ‡cNRLF ‡d20191203 ‡sgoogle ‡uuc1.$b570624 ‡zno. 22 ‡rund ‡qbib ‡tno date
974 ‡bUC ‡cNRLF ‡d20191203 ‡sgoogle ‡uuc1.$b570625 ‡zno. 23 ‡rund ‡qbib ‡tno date
974 ‡bUC ‡cNRLF ‡d20191203 ‡sgoogle ‡uuc1.$b570626 ‡zno. 25-27 ‡rund ‡qbib ‡tno date
974 ‡bUC ‡cNRLF ‡d20191203 ‡sgoogle ‡uuc1.$b570627 ‡zno. 30-32 ‡rund ‡qbib ‡tno date
974 ‡bUC ‡cNRLF ‡d20181128 ‡sgoogle ‡uuc1.$b570628 ‡zno. 33-35 ‡rund ‡qbib ‡tno date
974 ‡bUC ‡cNRLF ‡d20181214 ‡sgoogle ‡uuc1.$b570629 ‡zno. 37-38 ‡rund ‡qbib ‡tno date
974 ‡bUC ‡cNRLF ‡d20191203 ‡sgoogle ‡uuc1.$b570630 ‡zno. 39 ‡rund ‡qbib ‡tno date
974 ‡bUC ‡cNRLF ‡d20191203 ‡sgoogle ‡uuc1.$b570631 ‡zno. 40 ‡rund ‡qbib ‡tno date
974 ‡bUC ‡cNRLF ‡d20191203 ‡sgoogle ‡uuc1.$b570632 ‡zno. 41 ‡rund ‡qbib ‡tno date