The life and letters of Lewis Carroll (Rev. C.L. Dodgson)

LDR 00910cam a22002531 4500
001 009606250
003 MiAaHDL
005 20111129000000.0
006 m d
007 cr bn ---auaua
008 770412s1899 nyuach b 000 0beng
010 ‡a 26008454
035 ‡asdr-ia-loc6861928
035 ‡asdr-msu.b19465002
035 ‡a(OCoLC)2881139
035 ‡9(DLC) 26008454
040 ‡aDLC ‡cOAU ‡dOCoLC ‡dDLC
042 ‡apremarc
050 0 0 ‡aPR4612 ‡b.C6 1899a
100 1 ‡aCollingwood, Stuart Dodgson, ‡d1870-
245 1 4 ‡aThe life and letters of Lewis Carroll (Rev. C.L. Dodgson) ‡cby Stuart Dodgson Collingwood ...
260 ‡aNew York, ‡bThe Century Co., ‡c1899.
300 ‡axx, 448 p. incl. front., illus., ports., facsims. ‡c22 cm.
504 ‡aBibliography: p. 431-443.
538 ‡aMode of access: Internet.
600 1 0 ‡aCarroll, Lewis, ‡d1832-1898.
CID ‡a009606250
DAT 0 ‡a20050819182903.0 ‡b20111129000000.0
DAT 1 ‡a20120814093814.0 ‡b2013-08-10T19:36:30Z
DAT 2 ‡a2011-03-20T06:31:22Z
CAT ‡aSDR-IA-LOC ‡dUNKNOWN ‡lloader.pl-001-001
FMT ‡aBK
HOL ‡0sdr-ia-loc6861928 ‡aloc ‡bSDR ‡cILOC ‡ploc.ark:/13960/t4fn1qm6h ‡sLOC ‡16861928 ‡8ia.lifelettersoflew01coll
974 ‡8ia.lifelettersoflew01coll ‡bLOC ‡cILOC ‡d20130810 ‡sia ‡uloc.ark:/13960/t4fn1qm6h ‡y1899 ‡rpd ‡qbib ‡tUS bib date1 < 1926
974 ‡bMIEM ‡cMSU ‡d20201113 ‡sgoogle ‡umsu.31293010675712 ‡y1899 ‡rpd ‡qbib ‡tUS bib date1 < 1926