Record Citations | HathiTrust Digital Library

Available Indexes

Back to Record

Back to Record

Gjylbeharja :
përralla dhe legjenda nga Romët e Shqipërisë /
redaktuar dhe përshtatur nga Mina Qirici.

APA Citation

Qirici, M. T. (1999). Gjylbeharja: përralla dhe legjenda nga Romët e Shqipërisë. Tiranë: Shtypshkronja Stevla.

MLA Citation

Qirici, Mina T. Gjylbeharja: Përralla Dhe Legjenda Nga Romët E Shqipërisë. Tiranë: Shtypshkronja Stevla, 1999.

Warning: These citations may not always be complete (especially for serials).