Catalog Record: Gjylbeharja : përralla dhe legjenda nga Romët e Shqipërisë | HathiTrust Digital Library

Available Indexes

Gjylbeharja :
përralla dhe legjenda nga Romët e Shqipërisë /
redaktuar dhe përshtatur nga Mina Qirici.

Tools

Related Names: Qirici, Mina T.
Language(s): Albanian
Published: Tiranë : Shtypshkronja Stevla, 1999.
Subjects: Romanies > Romanies / Albania > Romanies / Albania / Folklore.
Legends > Legends / Albania.
Tales > Tales / Albania.
Physical Description: 301 p. : ill. ; 20 cm.
Locate a Print Version: Find in a library

Viewability

Item Link Original Source
Limited (search only) Indiana University