Plant products and chemical fertilizers

LDR 00681nam a2200217I 4500
001 006558677
003 MiAaHDL
005 20141001000000.0
006 m d
007 cr bn ---auaua
008 820127s1919 nyu 000 0 eng d
035 ‡asdr-hvd003379216
035 ‡asdr-umn9921620070001701
035 ‡asdr-nyp.b137708026
035 ‡asdr-nrlf.b131351801
035 ‡asdr-nrlfGLAD50419827-B
035 ‡a(OCoLC)8098535
040 ‡aKSU ‡cKSU ‡dCLS ‡dMH
090 ‡aS585 ‡b.C6 1919
100 1 ‡aCollins, S. Hoare ‡q(Sidney Hoare), ‡d1868-
245 1 0 ‡aPlant products and chemical fertilizers, ‡cby Sidney Hoare Collins.
260 ‡aNew York, ‡bD. Van Nostrand, ‡c1919.
300 ‡axvi, 236 p. ‡btables. ‡c22 cm.
490 0 ‡aIndustrial chemistry
500 ‡aFirst ed. 1918.
504 ‡aGeneral bibliography: p. 223-224.
504 ‡aBibliographies at ends of chapters.
538 ‡aMode of access: Internet.
CID ‡a006558677
DAT 0 ‡a20141001121630.0 ‡b20141001000000.0
DAT 1 ‡a20141002090611.0 ‡b2020-02-20T18:57:10Z
DAT 2 ‡a2020-02-20T18:30:02Z
CAT ‡aSDR-HVD ‡dUNKNOWN ‡lloader.pl-003-019
FMT ‡aBK
HOL ‡0sdr-hvd003379216 ‡ahvd ‡bSDR ‡cHVD ‡phvd.32044091929810 ‡sHVD ‡1003379216
974 ‡bHVD ‡cHVD ‡d20200220 ‡sgoogle ‡uhvd.32044091929810 ‡y1919 ‡rpd ‡qbib ‡tUS bib date1 < 1926
974 ‡bUMN ‡cUMN ‡d20190224 ‡sgoogle ‡uumn.31951d001776334 ‡y1919 ‡rpd ‡qbib ‡tUS bib date1 < 1926
974 ‡bNYP ‡cNYP ‡d20190227 ‡sgoogle ‡unyp.33433066378054 ‡y1919 ‡rpd ‡qbib ‡tUS bib date1 < 1926
974 ‡8ia.plantproductsche00collrich ‡bUC ‡cINRLF ‡d20181208 ‡sia ‡uuc2.ark:/13960/t3st7gt1q ‡y1919 ‡rpd ‡qbib ‡tUS bib date1 < 1926
974 ‡bUC ‡cNRLF ‡d20191112 ‡sgoogle ‡uuc1.$b25135 ‡y1919 ‡rpd ‡qbib ‡tUS bib date1 < 1926