Catalog Record: Këngë popullore të Luftës N. çl. dhe të periudhës së ndërtimit socialist | HathiTrust Digital Library

Available Indexes

Këngë popullore të Luftës N. çl. dhe të periudhës së ndërtimit socialist.
[Pregatitur nga Qemal Haxhihasani dhe Agron Fico. Redaktor përgjegjës: Zihni Sako]

Tools

Related Names: Fico, Agron. , Haxhihasani, Qemal.
Language(s): Albanian
Published: Tiranë, Universiteti Shtetëror i Tiranës, Instituti i Folklorit, 1969-
Subjects: Folk songs, Albanian.
Physical Description: v. illus. 22 cm.
Locate a Print Version: Find in a library

Viewability

Item Link Original Source
Limited (search only)v.1 University of California
Limited (search only)v.2 University of California