Kunst gegen Krieg und Faschismus : 37 Werkmonografien

LDR 01123nam a22003374a 4500
001 004070715
003 MiAaHDL
005 20201117000000.0
006 m d
007 cr bn ---auaua
008 001211s1999 gw a b 000 0 ger
010 ‡a00331101
020 ‡a3897390809
035 ‡a(MiU)004070715
035 ‡asdr-miu004070715
035 ‡a(III)iiio32488932
035 ‡a(OCoLC)45247429
040 ‡aDLC ‡cDLC ‡dEYM
041 0 ‡agereng
042 ‡apcc
050 0 0 ‡aN9160 ‡b.K86 1999
245 0 0 ‡aKunst gegen Krieg und Faschismus : ‡b37 Werkmonografien / ‡cherausgegeben von Gabriele Saure und Gisela Schirmer.
260 ‡aWeimar : ‡bVDG, ‡c1999.
300 ‡a264 p. : ‡bill. ; ‡c21 cm.
490 0 ‡aSchriften der Guernica-Gesellschaft ; ‡vBd. 11
504 ‡aIncludes bibliographical references.
538 ‡aMode of access: Internet.
546 ‡aChiefly in German with two contributions in English.
650 0 ‡aWorld War, 1914-1918 ‡vArt and the war.
650 0 ‡aWorld War, 1939-1945 ‡vArt and the war.
650 0 ‡aFascism and art.
650 0 ‡aArt and war.
700 1 ‡aSchirmer, Gisela.
700 1 ‡aSaure, Gabriele, ‡d1956-
CID ‡a004070715
DAT 0 ‡a20201117054206.0 ‡b20201117000000.0
DAT 1 ‡a20201117100002.0 ‡b2020-11-18T17:23:49Z
DAT 2 ‡a2017-12-17T19:00:02Z
CAT ‡aSDR-MIU ‡dEX LIBRIS - ALEPH ‡lprepare.pl-004-008
FMT ‡aBK
HOL ‡0sdr-miu004070715 ‡aMiU ‡bSDR ‡cMIU ‡pmdp.39015050314502 ‡sMIU ‡1004070715
974 ‡bMIU ‡cMIU ‡d20201118 ‡sgoogle ‡umdp.39015050314502 ‡y1999 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date1 >= 1926