Karmakāṇḍabhāskarāntargatā-Antyakarmapaddhati - Marāsini, Dadhirāma; Ghimire, R̥ṣirāmaśarmā.; Mahendra-Saṃskr̥ta-Viśvavidyālaya. (Antyakarmapaddhatiḥ, 1999)
On Hindu funeral rites and ceremonies; includes explanation in Nepali.
ārasambaddhā sarvāṅgapūrṇā starīyā nūtanā ca kr̥tiḥ
Nārāyaṇavidhi-madhyamaṣoḍaśīvidhi-pañcakaśāntividhiprabhr̥tibhirvividha-vidhibhiranvitā pratividhi Nepālībhāṣāyāṃ prayoga-prakāra-nirdeśaka-ṭippaṇīvākyaiḥ samanvitā Nepālībhāṣāyāmeva nirmitayā''śauchādinirṇaya-prāyaśittaparicaya-pāribhāṣika-śabdārthasphuṭīkaraṇa-sakalavidhisamucitasāmagrī-saṃsūcanādisamvalitayā vistr̥tatayā bhūmikayā samalaṅkr̥tā sarvaireva saṅgrahaṇīyā'ntyeṣṭisaṃsk
Includes bibliographical references (p. 282).
On Hindu funeral rites and ceremonies; includes explanation in Nepali.
Sanskrit and Nepali.
Keywords: Hinduism / Rituals. / http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85060942; Hindu funeral rites and ceremonies. / http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85052400