Uncle Sam's acres.

LDR 00701nam a2200253 4500
001 003327244
003 MiAaHDL
005 20150328000000.0
006 m d
007 cr bn ---auaua
008 990412s1951 nyuab b 000 0 eng
010 ‡a51010247
035 ‡a(MiU)003327244
035 ‡asdr-miu003327244
035 ‡asdr-wu731499
035 ‡asdr-nrlfGLAD50668748-B
035 ‡a(OCoLC)230194
040 ‡aDLC ‡cWSU ‡dSER ‡dEYM
050 0 ‡aHD216 ‡b.C55
082 ‡a333.1
100 1 ‡aClawson, Marion, ‡d1905-
245 1 0 ‡aUncle Sam's acres.
260 ‡aNew York, ‡bDodd, Mead, ‡c1951.
300 ‡axvi, 414 p. ‡billus., maps. ‡c22 cm.
504 ‡aBibliography: p. 393-397.
538 ‡aMode of access: Internet.
650 0 ‡aPublic lands ‡zUnited States
CID ‡a003327244
DAT 0 ‡a20150328040147.0 ‡b20150328000000.0
DAT 1 ‡a20150328090528.0 ‡b2017-04-22T18:39:55Z
CAT ‡aSDR-MIU ‡dEX LIBRIS - ALEPH ‡lloader.pl-003-020
FMT ‡aBK
HOL ‡0sdr-miu003327244 ‡aMiU ‡bSDR ‡cMIU ‡pmdp.39015077961541 ‡sMIU ‡1003327244
974 ‡bMIU ‡cMIU ‡d20170422 ‡sgoogle ‡umdp.39015077961541 ‡y1951 ‡ric ‡qren
974 ‡bMIU ‡cMIU ‡d20170517 ‡sgoogle ‡umdp.39015004603323 ‡y1951 ‡ric ‡qren
974 ‡bWU ‡cWU ‡d20161031 ‡sgoogle ‡uwu.89041954553 ‡y1951 ‡ric ‡qren
974 ‡bUC ‡cNRLF ‡d20191010 ‡sgoogle ‡uuc1.b3854221 ‡y1951 ‡ric ‡qren