Statistical quality control

LDR 00850nam a2200277 4500
001 003053820
003 MiAaHDL
005 20130211000000.0
006 m d
007 cr bn ---auaua
008 960529s1946 nyua b 000 0 eng
010 ‡a46007259
035 ‡a(MiU)003053820
035 ‡asdr-miu003053820
035 ‡asdr-wu2756378
035 ‡asdr-nrlf.b136944930
035 ‡asdr-nrlf.b170277768
035 ‡a(OCoLC)319000
040 ‡aDLC ‡cCSU ‡dSER ‡dEYM
050 0 ‡aHA33 ‡b.G7
082 ‡a311.22
100 1 ‡aGrant, Eugene Lodewick, ‡db. 1897.
245 1 0 ‡aStatistical quality control ‡c[by] Eugene L. Grant ...
250 ‡a1st ed.
260 ‡aNew York, ‡aLondon, ‡bMcGraw-Hill Book Company, inc., ‡c1946.
300 ‡axii, 563 p. ‡billus., diagrs. ‡c24 cm.
490 0 ‡aMcGraw-Hill industrial organization and management series
504 ‡aBibliography: p. 531-533.
538 ‡aMode of access: Internet.
650 0 ‡aQuality control.
CID ‡a003053820
DAT 0 ‡a20130211150736.0 ‡b20130211000000.0
DAT 1 ‡a20130215173536.0 ‡b2021-01-06T18:56:13Z
DAT 2 ‡a2021-01-06T18:30:02Z ‡b2017-09-02T20:00:02Z
CAT ‡aSDR-MIU ‡dEX LIBRIS - ALEPH ‡lloader.pl-002-002
FMT ‡aBK
HOL ‡0sdr-miu003053820 ‡aMiU ‡bSDR ‡cMIU ‡pmdp.39015028162603 ‡sMIU ‡1003053820
974 ‡bMIU ‡cMIU ‡d20210106 ‡sgoogle ‡umdp.39015028162603 ‡y1946 ‡ric ‡qren
974 ‡bWU ‡cWU ‡d20200730 ‡sgoogle ‡uwu.89048111512 ‡y1946 ‡ric ‡qren
974 ‡bUC ‡cNRLF ‡d20200710 ‡sgoogle ‡uuc1.b3375510 ‡y1946 ‡ric ‡qren
974 ‡bUC ‡cNRLF ‡d20191205 ‡sgoogle ‡uuc1.$b663020 ‡y1946 ‡ric ‡qren