A textbook of plant virus diseases

LDR 00730nam a22002651 4500
001 002007141
003 MiAaHDL
005 20131006000000.0
006 m d
007 cr bn ---auaua
008 900614s1957 mau|||||||||||||||||eng|
010 ‡a57001162
035 ‡a(MiU)002007141
035 ‡asdr-miu002007141
035 ‡asdr-nrlfGLAD67418226-B
035 ‡asdr-wu1328267
035 ‡a(OCoLC)425660
035 ‡a(SAZTEC)128403680
035 ‡a(CaOTULAS)176908267
040 ‡cSAZTEC
100 1 ‡aSmith, Kenneth Manley, ‡d1892-
245 1 2 ‡aA textbook of plant virus diseases.
250 ‡a2d ed.
260 ‡aBoston, ‡bLittle, Brown, ‡c1957.
300 ‡a652 p. ‡billus. ‡c23 cm.
504 ‡aIncludes bibliographies.
538 ‡aMode of access: Internet.
650 0 ‡aVirus diseases of plants.
CID ‡a002007141
DAT 0 ‡a20131006040425.0 ‡b20131006000000.0
DAT 1 ‡a20131006090504.0 ‡b2020-02-16T18:37:34Z
DAT 2 ‡a2020-02-16T18:30:03Z ‡b2013-10-06T19:00:28Z
CAT ‡aSDR-MIU ‡dEX LIBRIS - ALEPH ‡lloader.pl-002-002
FMT ‡aBK
HOL ‡0sdr-miu002007141 ‡aMiU ‡bSDR ‡cMIU ‡pmdp.39015006865011 ‡sMIU ‡1002007141
974 ‡bMIU ‡cMIU ‡d20200216 ‡sgoogle ‡umdp.39015006865011 ‡y1957 ‡ric ‡qbib ‡tUS bib date1 >= 1925
974 ‡bUC ‡cNRLF ‡d20190908 ‡sgoogle ‡uuc1.$b133346 ‡y1957 ‡ric ‡qbib ‡tUS bib date1 >= 1925
974 ‡bWU ‡cWU ‡d20191130 ‡sgoogle ‡uwu.89031125099 ‡y1957 ‡ric ‡qbib ‡tUS bib date1 >= 1925