Bedřich Smetana

LDR 00802nam a22002651 4500
001 001978864
003 MiAaHDL
005 20140417000000.0
006 m d
007 cr bn ---auaua
008 900614s1915 cs |||||||||||||| ||cze|d
035 ‡a(MiU)001978864
035 ‡asdr-miu001978864
035 ‡a(OCoLC)23537867
035 ‡a(SAZTEC)078303210
035 ‡a(CaOTULAS)176877906
040 ‡cSAZTEC
100 1 ‡aHoffmeister, Karel, ‡d1868-1952.
245 1 0 ‡aBedřich Smetana.
260 ‡aV Praze : ‡bManes, ‡c1915.
300 ‡a165 p. : ‡billus.
490 0 ‡aZlatoroh, sbírka illustrovaných monografií, ‡vsv. 24-27
504 ‡aIncludes bibliography.
538 ‡aMode of access: Internet.
600 1 0 ‡aSmetana, Bedřich, ‡d1824-1884.
CID ‡a001978864
DAT 0 ‡a20140417040725.0 ‡b20140417000000.0
DAT 1 ‡a20140417090521.0 ‡b2017-02-16T20:07:17Z
CAT ‡aSDR-MIU ‡dEX LIBRIS - ALEPH ‡lloader.pl-003-015
FMT ‡aBK
HOL ‡0sdr-miu001978864 ‡aMiU ‡bSDR ‡cMIU ‡pmdp.39015062805760 ‡sMIU ‡1001978864
974 ‡bMIU ‡cMIU ‡d20170216 ‡sgoogle ‡umdp.39015062805760 ‡y1915 ‡rpdus ‡qbib ‡tnon-US bib date1 between 1880 and 1925