César Franck

LDR 00727nam a22002531 4500
001 001978296
003 MiAaHDL
005 20130211000000.0
006 m d
007 cr bn ---auaua
008 900614s1950 be |||||||||||||||||und|d
035 ‡a(MiU)001978296
035 ‡asdr-miu001978296
035 ‡a(OCoLC)28688159
035 ‡a(SAZTEC)078002140
035 ‡a(CaOTULAS)176877317
040 ‡cSAZTEC
100 1 ‡aVan den Borren, Charles, ‡d1874-1966.
245 1 0 ‡aCésar Franck.
260 ‡aBruxelles, ‡bLa Renaissance du livre ‡c[c1950]
300 ‡a141 p. ‡bport. ‡c20 cm.
490 0 ‡aCollection: "Notre passè"
504 ‡aBibliography: p. 127-141.
538 ‡aMode of access: Internet.
600 1 0 ‡aFranck, César, ‡d1822-1890.
CID ‡a001978296
DAT 0 ‡a20130211145119.0 ‡b20130211000000.0
DAT 1 ‡a20130215130406.0 ‡b2017-10-15T18:00:24Z
DAT 2 ‡a2017-10-15T18:00:02Z
CAT ‡aSDR-MIU ‡dEX LIBRIS - ALEPH ‡lloader.pl-002-002
FMT ‡aBK
HOL ‡0sdr-miu001978296 ‡aMiU ‡bSDR ‡cMIU ‡pmdp.39015007876769 ‡sMIU ‡1001978296
974 ‡bMIU ‡cMIU ‡d20171015 ‡sgoogle ‡umdp.39015007876769 ‡y1950 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date1 >= 1925