Antisemitism

LDR 00677nam a22002531 4500
001 001865288
003 MiAaHDL
005 20130211000000.0
006 m d
007 cr bn ---auaua
008 900425s1969 ilu|||||||||||||||||eng|d
035 ‡a(MiU)001865288
035 ‡asdr-miu001865288
035 ‡a(OCoLC)976720
035 ‡a(SAZTEC)024102530
035 ‡a(CaOTULAS)176776689
040 ‡cSAZTEC
100 1 ‡aParkes, James, ‡d1896-1981.
245 1 0 ‡aAntisemitism.
260 ‡aChicago, ‡bQuadrangle Books ‡c[1969]
300 ‡a192 p.
490 0 ‡aQuadrangle paperback
504 ‡aIncludes bibliography.
538 ‡aMode of access: Internet.
650 0 ‡aAntisemitism ‡xHistory.
CID ‡a001865288
DAT 0 ‡a20130211153301.0 ‡b20130211000000.0
DAT 1 ‡a20130215123815.0 ‡b2020-07-23T17:30:54Z
DAT 2 ‡a2020-07-23T17:30:02Z
CAT ‡aSDR-MIU ‡dEX LIBRIS - ALEPH ‡lloader.pl-002-002
FMT ‡aBK
HOL ‡0sdr-miu001865288 ‡aMiU ‡bSDR ‡cMIU ‡pmdp.39015001871659 ‡sMIU ‡1001865288
974 ‡bMIU ‡cMIU ‡d20200723 ‡sgoogle ‡umdp.39015001871659 ‡y1969 ‡ric ‡qbib ‡tUS bib date1 >= 1925