ha-Mashmaʻut ha-medinit shel ha-maʾavaḳ ʻal Yerushalayim

LDR 00883nam a22002891 4500
001 001864452
003 MiAaHDL
005 20130211000000.0
006 m d
007 cr bn ---auaua
008 900425s1971 is |||||||||||||||||heb|
010 ‡a72950484
035 ‡a(MiU)001864452
035 ‡asdr-miu001864452
035 ‡a(OCoLC)19164980
035 ‡a(SAZTEC)023704780
035 ‡a(CaOTULAS)176775831
040 ‡cSAZTEC
100 1 ‡aBenari, Yehuda, ‡d1908-
245 1 3 ‡aha-Mashmaʻut ha-medinit shel ha-maʾavaḳ ʻal Yerushalayim / ‡c[me-et]Y. Benari.
260 ‡a[Tel-Aviv] ,; ‡c1971.
300 ‡a31 p. ; ‡c25 cm.
490 0 ‡aMi-pirsume Makhon Z'aboṭinsḳi be-Yiśraʾel
500 ‡aCover title.
504 ‡aIncludes bibliographical references.
538 ‡aMode of access: Internet.
651 0 ‡aJerusalem ‡xHistory.
651 0 ‡aPalestine ‡xHistory ‡yArab riots, 1920.
CID ‡a001864452
DAT 0 ‡a20130211153258.0 ‡b20130211000000.0
DAT 1 ‡a20130215123815.0 ‡b2020-04-22T17:37:39Z
DAT 2 ‡a2020-04-22T17:30:02Z
CAT ‡aSDR-MIU ‡dEX LIBRIS - ALEPH ‡lloader.pl-002-002
FMT ‡aBK
HOL ‡0sdr-miu001864452 ‡aMiU ‡bSDR ‡cMIU ‡pmdp.39015026582026 ‡sMIU ‡1001864452
974 ‡bMIU ‡cMIU ‡d20200422 ‡sgoogle ‡umdp.39015026582026 ‡y1971 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date1 >= 1926