Verhandelingen over de vraag:
Welke verdiensten hebben zich de Nederlanders vooral in de 14,̊ 15 ̊en 16 ̊eeuw in het vak der toonkunst verworven; en in hoe verre kunnen de Nederlandsche kunstenaars van dien tijd, die zich naar Italien begeven hebben, invloed gehad hebben op de muzijkscholen, die zich kort daarna in Italien hebben gevormd?
Door R. G. Kiesewetter en F. J. Fétis, bekroond en uitgegeven door de vierde klasse van het Koninklijk-Nederlandsche institut van weten schappen, letterkunde en schoone kunsten.
APA Citation
Kiesewetter, R. G. (Raphael Georg)., Fétis, F., Koninklijk-Nederlandsche institut van wetenschappen, l. en schoene kunsten. (1829). Verhandelingen over de vraag: Welke verdiensten hebben zich de Nederlanders vooral in de 14,̊ 15 ̊en 16 ̊eeuw in het vak der toonkunst verworven; en in hoe verre kunnen de Nederlandsche kunstenaars van dien tijd, die zich naar Italien begeven hebben, invloed gehad hebben op de muzijkscholen, die zich kort daarna in Italien hebben gevormd? Amsterdam: J. Muller en comp..
MLA Citation
Kiesewetter, R. G. (Raphael Georg), 1773-1850, François-Joseph Fétis, and letterkunde en schoene kunsten Koninklijk-Nederlandsche institut van wetenschappen. Verhandelingen Over De Vraag: Welke Verdiensten Hebben Zich De Nederlanders Vooral In De 14,̊ 15 ̊en 16 ̊eeuw In Het Vak Der Toonkunst Verworven; En In Hoe Verre Kunnen De Nederlandsche Kunstenaars Van Dien Tijd, Die Zich Naar Italien Begeven Hebben, Invloed Gehad Hebben Op De Muzijkscholen, Die Zich Kort Daarna In Italien Hebben Gevormd? Amsterdam: J. Muller en comp., 1829.