The Mexicans, the making of a nation

LDR 00791nam a22002891 4500
001 001445621
003 MiAaHDL
005 20190316000000.0
006 m d
007 cr bn ---auaua
008 890828s1967 nyuabc b 00000 eng d
010 ‡a67020469
035 ‡a(MiU)001445621
035 ‡asdr-miu001445621
035 ‡asdr-txu-1.b27835406
035 ‡asdr-uva.u999980
035 ‡a(OCoLC)480977
035 ‡a(SAZTEC)031700020
035 ‡a(CaOTULAS)176434047
040 ‡aLC
043 ‡an-mx---
050 0 ‡aF1226 ‡b.A4
082 ‡a917.2/03
100 1 ‡aAlba, Víctor.
245 1 4 ‡aThe Mexicans, the making of a nation.
260 ‡aNew York : ‡bPraeger, ‡c[1967]
300 ‡avii, 268 p. : ‡billus., maps, ports. ; ‡c22 cm.
504 ‡aBibliography: p. 255-256.
538 ‡aMode of access: Internet.
651 0 ‡aMexico ‡xHistory
CID ‡a001445621
DAT 0 ‡a20190316040246.0 ‡b20190316000000.0
DAT 1 ‡a20190316090510.0 ‡b2020-02-17T18:30:25Z
CAT ‡aSDR-MIU ‡dEX LIBRIS - ALEPH ‡lprepare.pl-004-008
FMT ‡aBK
HOL ‡0sdr-miu001445621 ‡aMiU ‡bSDR ‡cMIU ‡pmdp.39015000702137 ‡sMIU ‡1001445621
974 ‡bMIU ‡cMIU ‡d20200217 ‡sgoogle ‡umdp.39015000702137 ‡y1967 ‡ric ‡qbib ‡tUS bib date1 >= 1925
974 ‡bMIU ‡cMIU ‡d20200827 ‡sgoogle ‡umdp.39015027974412 ‡y1967 ‡ric ‡qbib ‡tUS bib date1 >= 1925
974 ‡bTXU ‡cTXU ‡d20190531 ‡sgoogle ‡utxu.059173018270848 ‡y1967 ‡ric ‡qbib ‡tUS bib date1 >= 1925
974 ‡bUVA ‡cUVA ‡d20171215 ‡sgoogle ‡uuva.x001141550 ‡y1967 ‡ric ‡qbib ‡tUS bib date1 >= 1925