Available Indexes

Back to Record

Back to Record

Het leven en de wonderbaare gevallen van Robinson Crusoe,
behelzende onder andere ongehoorde uitkomsten een verhaal van zyn agt en twintig jaarig verblyf op een onbewoond eiland, gelegen op de kust van America by de mond van de rivier Oronooque. Alles door liem zelfs beschreven, nu uit het engels vertaald, en met figuren benevens een nette kaart zyner zwerving verrykt ...

APA Citation

Defoe, D. (172022). Het leven en de wonderbaare gevallen van Robinson Crusoe: behelzende onder andere ongehoorde uitkomsten een verhaal van zyn agt en twintig jaarig verblyf op een onbewoond eiland, gelegen op de kust van America by de mond van de rivier Oronooque. Alles door liem zelfs beschreven, nu uit het engels vertaald, en met figuren benevens een nette kaart zyner zwerving verrykt ... Amsterdam: De Jansoons van Waesberge.

MLA Citation

Defoe, Daniel, 1661?-1731. Het Leven En De Wonderbaare Gevallen Van Robinson Crusoe: Behelzende Onder Andere Ongehoorde Uitkomsten Een Verhaal Van Zyn Agt En Twintig Jaarig Verblyf Op Een Onbewoond Eiland, Gelegen Op De Kust Van America by De Mond Van De Rivier Oronooque. Alles Door Liem Zelfs Beschreven, Nu Uit Het Engels Vertaald, En Met Figuren Benevens Een Nette Kaart Zyner Zwerving Verrykt ... Amsterdam: De Jansoons van Waesberge, 172022.

Warning: These citations may not always be complete (especially for serials).