Everyman, a morality play

LDR 00746nam a22002531 4500
001 001372780
003 MiAaHDL
005 20130211000000.0
006 m d
007 cr bn ---auaua
008 890828s1903 nyua b u000d eng x
010 ‡a03027494
035 ‡a(MiU)001372780
035 ‡asdr-miu001372780
035 ‡asdr-hvd002960808
035 ‡asdr-nyp.b130608129
035 ‡a(OCoLC)603519
035 ‡a(SAZTEC)162101730
035 ‡a(CaOTULAS)176358690
050 4 ‡aPR1261 ‡b.E8 1903
130 0 ‡aEveryman
245 0 0 ‡aEveryman, a morality play / ‡cedited, with an introduction by Montrose J. Moses.
260 ‡aNew York : ‡bJ.F. Taylor, ‡c1903.
300 ‡alxix, 69 p. : ‡bill.
504 ‡aBibliography: p. 63-69.
538 ‡aMode of access: Internet.
700 1 ‡aMoses, Montrose Jonas, ‡d1878-1934.
CID ‡a001372780
DAT 0 ‡a20130211150449.0 ‡b20130211000000.0
DAT 1 ‡a20130215103803.0 ‡b2020-09-19T17:34:59Z
DAT 2 ‡a2020-09-19T17:30:03Z
CAT ‡aSDR-MIU ‡dEX LIBRIS - ALEPH ‡lloader.pl-002-002
FMT ‡aBK
HOL ‡0sdr-miu001372780 ‡aMiU ‡bSDR ‡cMIU ‡pmdp.39015004856236 ‡sMIU ‡1001372780
974 ‡bMIU ‡cMIU ‡d20200919 ‡sgoogle ‡umdp.39015004856236 ‡y1903 ‡rpd ‡qbib ‡tUS bib date1 < 1925
974 ‡bHVD ‡cHVD ‡d20200429 ‡sgoogle ‡uhvd.hwppcj ‡y1903 ‡rpd ‡qbib ‡tUS bib date1 < 1925
974 ‡bNYP ‡cNYP ‡d20170322 ‡sgoogle ‡unyp.33433082518097 ‡y1903 ‡rpd ‡qbib ‡tUS bib date1 < 1925