Antisemitism in modern France

LDR 00992nam a22003251 4500
001 001243805
003 MiAaHDL
005 20130211000000.0
006 m d
007 cr bn ---auaua
008 890623m19509999nju b 00010 eng d
010 ‡a50010738 ‡z68009613 ‡z50010738
035 ‡a(MiU)001243805
035 ‡asdr-miu001243805
035 ‡asdr-ucsd.b21979765
035 ‡a(OCoLC)863291
035 ‡a(SAZTEC)023808560
035 ‡a(CaOTULAS)176242451
040 ‡aDLC
043 ‡ae-fr---
050 0 ‡aDS135.F83 ‡bB93 1950
082 ‡a301.451/924/044
100 1 ‡aByrnes, Robert Francis.
245 1 0 ‡aAntisemitism in modern France / ‡ccby Robert F. Byrnes.
260 ‡aNew Brunswich, N.J. : ‡bRutgers University Press, ‡cc1950- . --
300 ‡av. ‡c24 cm.
504 ‡aBibliographical footnotes.
505 1 ‡av. 1. The prologue to the Dreyfus affair.
538 ‡aMode of access: Internet.
600 1 0 ‡aDreyfus, Alfred, ‡d1859-1935.
650 0 ‡aJews ‡zFrance ‡xHistory
650 0 ‡aAntisemitism ‡zFrance.
CID ‡a001243805
DAT 0 ‡a20130211145610.0 ‡b20130211000000.0
DAT 1 ‡a20130214223218.0 ‡b2020-08-10T17:31:42Z
DAT 2 ‡a2020-08-10T17:30:02Z
CAT ‡aSDR-MIU ‡dEX LIBRIS - ALEPH ‡lloader.pl-002-002
FMT ‡aBK
HOL ‡0sdr-miu001243805 ‡aMiU ‡bSDR ‡cMIU ‡pmdp.39015002159385 ‡sMIU ‡zv.1 ‡1001243805
974 ‡bMIU ‡cMIU ‡d20200810 ‡sgoogle ‡umdp.39015002159385 ‡zv.1 ‡ric ‡qren
974 ‡bMIU ‡cMIU ‡d20200811 ‡sgoogle ‡umdp.39015054061265 ‡zv.1 ‡ric ‡qren
974 ‡bMIU ‡cMIU ‡d20191031 ‡sgoogle ‡umdp.39015014140936 ‡zv.1 1950 ‡ric ‡qren
974 ‡bUC ‡cUCSD ‡d20170831 ‡sgoogle ‡uuc1.31822006006548 ‡zv.1 ‡ric ‡qren