Messages et signaux

LDR 00788nam a22002771 4500
001 001180783
003 MiAaHDL
005 20130211000000.0
006 m d
007 cr bn ---auaua
008 890623s1966 ||| 00000 |||
010 ‡a67078582
035 ‡a(MiU)001180783
035 ‡asdr-miu001180783
035 ‡a(OCoLC)5652774
035 ‡a(SAZTEC)082400380
035 ‡a(CaOTULAS)176178401
100 1 ‡aPrieto, Luis J. ‡q(Luis Jorge)
245 1 0 ‡aMessages et signaux / ‡cpar Luis J. Prieto ...
260 ‡aParis : ‡bPresses universitaires de France, ‡c1966.
300 ‡a171 p. : ‡bill.
490 0 ‡aLe Linguiste ; ‡v2
500 ‡aIllustrated cover.
504 ‡aBibliography: p. [167]
538 ‡aMode of access: Internet.
650 0 ‡aLinguistics
650 0 ‡aCommunication
CID ‡a001180783
DAT 0 ‡a20130211145153.0 ‡b20130211000000.0
DAT 1 ‡a20130214222410.0 ‡b2020-08-17T17:32:22Z
DAT 2 ‡a2020-08-17T17:30:02Z
CAT ‡aSDR-MIU ‡dEX LIBRIS - ALEPH ‡lloader.pl-002-002
FMT ‡aBK
HOL ‡0sdr-miu001180783 ‡aMiU ‡bSDR ‡cMIU ‡pmdp.39015005015543 ‡sMIU ‡1001180783
974 ‡bMIU ‡cMIU ‡d20200817 ‡sgoogle ‡umdp.39015005015543 ‡y1966 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date1 >= 1925