Régi magyar könyvtár ...

LDR 02118nam a22004091 4500
001 001169408
003 MiAaHDL
005 20130211000000.0
006 m d
007 cr bn ---auaua
008 890623m18791898hu b 00000 hundd
010 ‡a04032267 //r862
035 ‡a(MiU)001169408
035 ‡asdr-miu001169408
035 ‡asdr-hvd001862858
035 ‡asdr-nyp.b134819305
035 ‡a(OCoLC)3963257
035 ‡a(SAZTEC)149503130
035 ‡a(CaOTULAS)176166727
040 ‡aDLC ‡cDLC ‡dMiU
043 ‡ae-hu---
050 0 0 ‡aZ2142 ‡b.S98
100 1 ‡aSzabó, Károly, ‡d1824-1890.
245 1 0 ‡aRégi magyar könyvtár ... ‡cIrta Szabó Károly ... Kiadja a M. Tud. Akadémia.
260 ‡aBudapest, ‡bA M. Tud. Akadémia Könyvkiadó Hivatala, ‡c1879-98.
300 ‡a3 v. in 4. ‡c26 cm.
500 ‡aBibliography autographed.
500 ‡aAdded t.-p. in Latin.
500 ‡aAccompanied by "Adalékok Szabó Károly Régi magyar könyvtár c. munkájának I-II. kötetéhez: pótlások és igazitások, 1472-1711, egybeállitotta dr Sztripszky Hiador." (6 p. L., 710, [1] p. 25 cm.) Published: Budapest, 1912.
500 ‡aCover-title: ... Old Hungarian bibliography ...
500 ‡aContinued for period 1712-1785, 1886-1900 by G. petrik (1876-1885 by Sándor Kiślingstein)
505 1 ‡a[1. köt.] Az 1531-1711 niegjelent magyar nyomtatványok könyvészeti kézikönyve, írta Szabó K.--2. köt. Az 1473-tól 1711-ig megjelent nem magyar nyelvü hazai nyomtatványok könyvészeti kézikönyve, írta Szabó K.--3. köt. Magyar szerzöktöl külföldön 1480-tól 1711-ig megjelent nem magyar nyelvü nyomtatványoknak könyvészeti kézikönyve, irták Szabó K. és Hellebrant Árpád. 1. rész: 1-2547. sz. (1480-1670) 1896. 2. rész: 2548-4831. sz. (1671-1711. pótlék.) Névmutatók. 1898.
538 ‡aMode of access: Internet.
650 0 ‡aHungarian literature ‡xBibliography ‡yEarly.
650 0 ‡aPrinting ‡zHungary ‡xHistory.
651 0 ‡aHungary ‡xImprints.
651 0 ‡aHungary ‡xBibliography.
700 1 ‡aSztripszky, Hiador, ‡d1875-1946.
700 1 ‡aHellebrant, Árpád, ‡d1855-1925.
710 2 ‡aMagyar Tudományos Akadémia.
CID ‡a001169408
DAT 0 ‡a20130211145104.0 ‡b20130211000000.0
DAT 1 ‡a20130214221630.0 ‡b2020-02-12T19:21:39Z
DAT 2 ‡a2020-02-12T19:00:03Z
CAT ‡aSDR-MIU ‡dEX LIBRIS - ALEPH ‡lloader.pl-002-002
FMT ‡aBK
HOL ‡0sdr-miu001169408 ‡aMiU ‡bSDR ‡cMIU ‡pmdp.39015019777237 ‡sMIU ‡zv.2 ‡1001169408
974 ‡bMIU ‡cMIU ‡d20200212 ‡sgoogle ‡umdp.39015019777237 ‡zv.2 ‡y1898 ‡rpdus ‡qbib ‡tnon-US bib date2, date type m between 1880 and 1925
974 ‡bMIU ‡cMIU ‡d20200212 ‡sgoogle ‡umdp.39015019778102 ‡zv.3 pt.1 1480-1670 ‡y1898 ‡rpdus ‡qbib ‡tnon-US bib date2, date type m between 1880 and 1925
974 ‡bMIU ‡cMIU ‡d20191025 ‡sgoogle ‡umdp.39015019778086 ‡zv.1 ‡y1898 ‡rpdus ‡qbib ‡tnon-US bib date2, date type m between 1880 and 1925
974 ‡bMIU ‡cMIU ‡d20161219 ‡sgoogle ‡umdp.39015019778094 ‡zv.3 pt.2 ‡y1898 ‡rpdus ‡qbib ‡tnon-US bib date2, date type m between 1880 and 1925
974 ‡bMIU ‡cMIU ‡d20180920 ‡slit-dlps-dc ‡umdp.39015033706394 ‡zApp. ‡y1898 ‡rpdus ‡qbib ‡tnon-US bib date2, date type m between 1880 and 1925
974 ‡bHVD ‡cHVD ‡d20200227 ‡sgoogle ‡uhvd.32044074361486 ‡zv.1 ‡y1898 ‡rpdus ‡qbib ‡tnon-US bib date2, date type m between 1880 and 1925
974 ‡bHVD ‡cHVD ‡d20200227 ‡sgoogle ‡uhvd.32044074361502 ‡zv.2 ‡y1898 ‡rpdus ‡qbib ‡tnon-US bib date2, date type m between 1880 and 1925
974 ‡bHVD ‡cHVD ‡d20200228 ‡sgoogle ‡uhvd.32044094003514 ‡zv.3:2 ‡y1898 ‡rpdus ‡qbib ‡tnon-US bib date2, date type m between 1880 and 1925
974 ‡bHVD ‡cHVD ‡d20200229 ‡sgoogle ‡uhvd.32044100006980 ‡zv.3:1 ‡y1898 ‡rpdus ‡qbib ‡tnon-US bib date2, date type m between 1880 and 1925
974 ‡bNYP ‡cNYP ‡d20170323 ‡sgoogle ‡unyp.33433069135717 ‡zv. 1 ‡y1898 ‡rpdus ‡qbib ‡tnon-US bib date2, date type m between 1880 and 1925
974 ‡bNYP ‡cNYP ‡d20170323 ‡sgoogle ‡unyp.33433069135725 ‡zv. 2 ‡y1898 ‡rpdus ‡qbib ‡tnon-US bib date2, date type m between 1880 and 1925
974 ‡bNYP ‡cNYP ‡d20170323 ‡sgoogle ‡unyp.33433069135733 ‡zv. 3, Pt. 1 ‡y1898 ‡rpdus ‡qbib ‡tnon-US bib date2, date type m between 1880 and 1925
974 ‡bNYP ‡cNYP ‡d20170323 ‡sgoogle ‡unyp.33433069135741 ‡zv. 3, Pt. 2 ‡y1898 ‡rpdus ‡qbib ‡tnon-US bib date2, date type m between 1880 and 1925