The Tristan legend; a study in sources

LDR 00899nam a22003011 4500
001 001111050
003 MiAaHDL
005 20130211000000.0
006 m d
007 cr bn ---auaua
008 890623s1969 ilua b 00100 eng d
010 ‡a69018373 //r88
020 ‡a0810100126
035 ‡a(MiU)001111050
035 ‡asdr-miu001111050
035 ‡asdr-inu3804439
035 ‡a(OCoLC)12964
035 ‡a(SAZTEC)093501090
035 ‡a(SAZTEC)093501080
035 ‡a(CaOTULAS)176044602
040 ‡aDLC ‡cDLC
050 0 0 ‡aPN686.T7 ‡bE4
082 ‡a809.9/33
100 1 ‡aEisner, Sigmund, ‡d1920-
245 1 4 ‡aThe Tristan legend; ‡ba study in sources.
260 ‡aEvanston, Ill., ‡bNorthwestern University Press, ‡c1969.
300 ‡axiv, 189 p. ‡billus. ‡c25 cm.
504 ‡aBibliography: p. [169]-179.
538 ‡aMode of access: Internet.
650 0 ‡aTristan (Legendary character) ‡xRomances ‡xHistory and criticism.
CID ‡a001111050
DAT 0 ‡a20130211144651.0 ‡b20130211000000.0
DAT 1 ‡a20130214220106.0 ‡b2020-08-01T17:32:37Z
DAT 2 ‡a2020-08-01T17:30:02Z
CAT ‡aSDR-MIU ‡dEX LIBRIS - ALEPH ‡lloader.pl-002-002
FMT ‡aBK
HOL ‡0sdr-miu001111050 ‡aMiU ‡bSDR ‡cMIU ‡pmdp.39015009362321 ‡sMIU ‡1001111050
974 ‡bMIU ‡cMIU ‡d20200801 ‡sgoogle ‡umdp.39015009362321 ‡y1969 ‡ric ‡qbib ‡tUS bib date1 >= 1926
974 ‡bMIU ‡cMIU ‡d20191221 ‡sgoogle ‡umdp.39015024181490 ‡y1969 ‡ric ‡qbib ‡tUS bib date1 >= 1926
974 ‡bINU ‡cINU ‡d20200323 ‡sgoogle ‡uinu.39000005893701 ‡y1969 ‡ric ‡qbib ‡tUS bib date1 >= 1926