Edward Bellamy

LDR 00940nam a22002891 4500
001 000586584
003 MiAaHDL
005 20130211000000.0
006 m d
007 cr bn ---auaua
008 880912s1944 nyuacfh b 00010beng c
010 ‡aA 44005392
035 ‡a(MiU)000586584
035 ‡asdr-miu000586584
035 ‡asdr-nrlfb168183687
035 ‡a(OCoLC)266226
035 ‡a(CaOTULAS)160437589
035 ‡a(RLIN)MIUG86-B73622
040 ‡aColumbia univ. Libraries ‡cMiU ‡dMiU
050 0 ‡aHX84.B37 ‡bM6
082 ‡a923.373
100 1 ‡aMorgan, Arthur E. ‡q(Arthur Ernest), ‡d1878-1975.
245 0 0 ‡aEdward Bellamy, ‡cby Arthur E. Morgan.
260 ‡aNew York, ‡bColumbia university press, ‡c1944.
300 ‡axvii p., 2 p. L., [3]-468 p. ‡bfront., plate, ports., facsim. ‡c23 cm.
490 0 ‡aColumbia studies in American culture, ‡vno. 15
504 ‡aBibliography: p. [425]-439.
538 ‡aMode of access: Internet.
600 1 0 ‡aBellamy, Edward, ‡d1850-1898.
CID ‡a000586584
DAT 0 ‡a20130211145129.0 ‡b20130211000000.0
DAT 1 ‡a20130214173526.0 ‡b2016-11-11T19:02:53Z
CAT ‡aSDR-MIU ‡dEX LIBRIS - ALEPH ‡lloader.pl-002-002
FMT ‡aBK
HOL ‡0sdr-miu000586584 ‡aMiU ‡bSDR ‡cMIU ‡pmdp.39015002256934 ‡sMIU ‡1000586584
974 ‡bMIU ‡cMIU ‡d20161111 ‡sgoogle ‡umdp.39015002256934 ‡y1944 ‡rpd ‡qren
974 ‡bMIU ‡cMIU ‡d20170614 ‡sgoogle ‡umdp.39015005351567 ‡y1944 ‡rpd ‡qren
974 ‡bUC ‡cNRLF ‡d20200607 ‡sgoogle ‡uuc1.b4421364 ‡y1944 ‡rpd ‡qren