Verzameling van wiskundige opgaven. - Wiskundig Genootschap (Netherlands) (Weijtingh en van der Haart, 1850)
List of members in each volume.
List of members in each volume.
"Door de leden van het Wiskundig genootschap, ter spreuke voerende: Een onvermoeide arbeid komt alles te boven, elkander tot onderlinge oefening opgegeven.
Keywords: Mathematics / Periodicals. / http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85082151; Mathematics / Problems, exercises, etc. / http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85082154