Jennifer Bartlett

LDR 01151nam a22003611a 4500
001 000460059
003 MiAaHDL
005 20130211000000.0
006 m d
007 cr bn ---auaua
008 880718s1985 mnua b 00110 eng
010 ‡a84051359
020 ‡a0896595277 (Abbeville Press : pbk.)
020 ‡a0896595196 (Abbeville Press) : ‡c$35.00
035 ‡a(MiU)000460059
035 ‡asdr-miu000460059
035 ‡a(OCoLC)11443796
035 ‡a(CaOTULAS)160311875
035 ‡a(RLIN)MIUG85-B80688
040 ‡dCStRLIN ‡dPPT
050 0 ‡aND237.B275 ‡bG65 1985
082 0 ‡a759.13 ‡219
100 1 ‡aGoldwater, Marge.
245 1 0 ‡aJennifer Bartlett / ‡cby Marge Goldwater, Roberta Smith, Calvin Tompkins.
260 ‡aMinneapolis : ‡bWalker Art Center ; ‡aNew York : ‡bAbbeville Press, ‡c1985.
300 ‡a168 p. : ‡bill. (some col.) ; ‡c26 cm.
500 ‡aIncludes index.
504 ‡aBibliography: p. 163-165.
538 ‡aMode of access: Internet.
600 1 0 ‡aBartlett, Jennifer, ‡d1941-
700 1 ‡aTompkins, Calvin.
700 1 ‡aSmith, Roberta, ‡d1947-
700 1 ‡aBartlett, Jennifer, ‡d1941-
710 2 ‡aWalker Art Center.
CID ‡a000460059
DAT 0 ‡a20130211151458.0 ‡b20130211000000.0
DAT 1 ‡a20130214135050.0 ‡b2017-12-16T19:12:17Z
DAT 2 ‡a2017-12-16T19:00:03Z
CAT ‡aSDR-MIU ‡dEX LIBRIS - ALEPH ‡lloader.pl-002-002
FMT ‡aBK
HOL ‡0sdr-miu000460059 ‡aMiU ‡bSDR ‡cMIU ‡pmdp.39015050276230 ‡sMIU ‡1000460059
974 ‡bMIU ‡cMIU ‡d20171216 ‡sgoogle ‡umdp.39015050276230 ‡y1985 ‡ric ‡qbib ‡tUS bib date1 >= 1925
974 ‡bMIU ‡cMIU ‡d20171215 ‡sgoogle ‡umdp.39015015668430 ‡y1985 ‡ric ‡qbib ‡tUS bib date1 >= 1925