Classical mechanics

LDR 00835nam a22002891 4500
001 000358363
003 MiAaHDL
005 20170831000000.0
006 m d
007 cr bn ---auaua
008 880907s1950 maua b 00000 eng
010 ‡a50007669
035 ‡a(MiU)000358363
035 ‡asdr-miu000358363
035 ‡a(OCoLC)295876
035 ‡a(CaOTULAS)175647497
035 ‡a(RLIN)MIUG86-B45491
040 ‡aCSf ‡cCSf ‡dMiU
050 0 ‡aQA805 ‡b.G6
082 ‡a531
100 1 ‡aGoldstein, Herbert, ‡d1922-2005.
245 1 0 ‡aClassical mechanics.
260 ‡aCambridge, Mass,: ‡bAddison-Wesley Press, ‡c1950.
300 ‡axii, 399 p.: ‡bdiagrs. ‡c24 cm.
490 0 ‡aAddison-Wesley series in advanced physics
504 ‡aBibliography: p. 373-376.
538 ‡aMode of access: Internet.
650 0 ‡aMechanics, Analytic
CID ‡a000358363
DAT 0 ‡a20170831042348.0 ‡b20170831000000.0
DAT 1 ‡a20170831091534.0 ‡b2020-04-02T17:30:07Z
CAT ‡aSDR-MIU ‡dEX LIBRIS - ALEPH ‡lprepare.pl-004-007
FMT ‡aBK
HOL ‡0sdr-miu000358363 ‡aMiU ‡bSDR ‡cMIU ‡pmdp.39015000484405 ‡sMIU ‡1000358363
974 ‡bMIU ‡cMIU ‡d20200402 ‡sgoogle ‡umdp.39015000484405 ‡y1950 ‡ric ‡qren
974 ‡bMIU ‡cMIU ‡d20170124 ‡sgoogle ‡umdp.39015000475171 ‡y1950 ‡ric ‡qren
974 ‡bMIU ‡cMIU ‡d20161014 ‡sgoogle ‡umdp.39015028295098 ‡y1950 ‡ric ‡qren
974 ‡bMIU ‡cMIU ‡d20170831 ‡sgoogle ‡umdp.39015004492909 ‡y1950 ‡ric ‡qren
974 ‡bMIU ‡cMIU ‡d20200203 ‡sgoogle ‡umdp.39015004459031 ‡y1950 ‡ric ‡qren
974 ‡bMIU ‡cMIU ‡d20200402 ‡sgoogle ‡umdp.39015031765335 ‡y1950 ‡ric ‡qren