Histoire de Florence

LDR 00915nam a22003371i 4500
001 000351899
003 MiAaHDL
005 20130211000000.0
006 m d
007 cr bn ---auaua
008 880718s1974 fr a b 00010 fre
010 ‡a74194559//r84
015 ‡aF***
020 ‡c5.00F
035 ‡a(MiU)000351899
035 ‡asdr-miu000351899
035 ‡a(OCoLC)1872293
035 ‡a(CaOTULAS)160028680
035 ‡a(RLIN)MIUG85-B110486
040 ‡dMiU
043 ‡ae-it---
050 0 ‡aDG736 ‡b.R4 1974
082 ‡a945.5/1
100 1 ‡aRenouard, Yves.
245 1 0 ‡aHistoire de Florence / ‡cpar Yves Renouard.
250 ‡a3. éd.
260 ‡aParis : ‡bPresses universitaires de France, ‡c1974.
300 ‡a126, [2] p. : ‡bill. ; ‡c18 cm.
490 0 ‡aQue sais-je? ; ‡vNo 1116
504 ‡aBibliography: p. [127]
538 ‡aMode of access: Internet.
651 0 ‡aFlorence (Italy) ‡xHistory
CID ‡a000351899
DAT 0 ‡a20130211150840.0 ‡b20130211000000.0
DAT 1 ‡a20130214131958.0 ‡b2020-07-14T17:48:59Z
DAT 2 ‡a2020-07-14T17:30:02Z
CAT ‡aSDR-MIU ‡dEX LIBRIS - ALEPH ‡lloader.pl-002-002
FMT ‡aBK
HOL ‡0sdr-miu000351899 ‡aMiU ‡bSDR ‡cMIU ‡pmdp.39015049241618 ‡sMIU ‡1000351899
974 ‡bMIU ‡cMIU ‡d20200714 ‡sgoogle ‡umdp.39015049241618 ‡y1974 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date1 >= 1926