Problemes de llengua i literatura catalanes : actes

LDR 01063nam a22003131i 4500
001 000212066
003 MiAaHDL
005 20130211000000.0
006 m d
007 cr bn ---auaua
008 880715r1976 sp b 10010 cat
010 ‡a77452517
015 ‡aSp***
020 ‡a847202119X
035 ‡a(MiU)000212066
035 ‡asdr-miu000212066
035 ‡a(OCoLC)2856632
035 ‡a(CaOTULAS)160370159
035 ‡a(RLIN)MIUG2856632-B
040 ‡aDLC ‡cDLC ‡dMiU
043 ‡ae-sp---
050 0 ‡aPC3801.A3 ‡bC57 1970
111 2 ‡aCol·loqui Internacional sobre el Català ‡n(2nd : ‡d1970 : ‡cAmsterdam, Netherlands)
245 1 0 ‡aProblemes de llengua i literatura catalanes : ‡bactes / ‡cdel II Col·loqui Internacional sobre el Català, Amsterdam, 1970.
260 ‡a[Montserrat] : ‡bPublicacions de l'Abadia de Montserrat, ‡c1976.
300 ‡a371 p. ; ‡c21 cm.
490 0 ‡aBiblioteca Abat Oliba : [Sèrie normal] ; 8
504 ‡aIncludes bibliographical references.
538 ‡aMode of access: Internet.
650 0 ‡aCatalan philology ‡xCongresses.
CID ‡a000212066
DAT 0 ‡a20130211145950.0 ‡b20130211000000.0
DAT 1 ‡a20130214124254.0 ‡b2020-04-02T17:38:17Z
DAT 2 ‡a2020-04-02T17:30:02Z
CAT ‡aSDR-MIU ‡dEX LIBRIS - ALEPH ‡lloader.pl-002-002
FMT ‡aBK
HOL ‡0sdr-miu000212066 ‡aMiU ‡bSDR ‡cMIU ‡pmdp.39015029927087 ‡sMIU ‡1000212066
974 ‡bMIU ‡cMIU ‡d20200402 ‡sgoogle ‡umdp.39015029927087 ‡y1976 ‡ric ‡qbib ‡tnon-US bib date1, date type r >= 1925