An American history

LDR 00813nam a22002651 4500
001 000118674
003 MiAaHDL
005 20130211000000.0
006 m d
007 cr bn ---auaua
008 880715s1911 mauabcf b 00010 eng
010 ‡a11026456
035 ‡a(MiU)000118674
035 ‡asdr-miu000118674
035 ‡asdr-nrlf.b147533028
035 ‡asdr-nrlf.b169574015
035 ‡asdr-hvd003374723
035 ‡asdr-coo3770286
035 ‡a(OCoLC)3799028
035 ‡a(CaOTULAS)160092494
035 ‡a(RLIN)MIUG84-B2158
040 ‡cMiU ‡dMiU
050 0 ‡aE178.1 ‡b.M99
100 1 ‡aMuzzey, David Saville, ‡d1870-
245 0 3 ‡aAn American history, ‡cby David Saville Muzzey.
260 ‡aBoston, ‡aNew York [etc.] ‡bGinn and company ‡c[c1911]
300 ‡ax, 662 p. ‡bfront., illus., plates, ports., maps ‡c20 cm.
504 ‡aIncludes bibliographical references.
538 ‡aMode of access: Internet.
651 0 ‡aUnited States ‡xHistory
CID ‡a000118674
DAT 0 ‡a20130211145336.0 ‡b20130211000000.0
DAT 1 ‡a20130214122049.0 ‡b2019-10-18T18:13:32Z
DAT 2 ‡a2019-10-18T18:00:02Z
CAT ‡aSDR-MIU ‡dEX LIBRIS - ALEPH ‡lloader.pl-002-002
FMT ‡aBK
HOL ‡0sdr-miu000118674 ‡aMiU ‡bSDR ‡cMIU ‡pmdp.39015027620403 ‡sMIU ‡1000118674
974 ‡bMIU ‡cMIU ‡d20191018 ‡sgoogle ‡umdp.39015027620403 ‡y1911 ‡rpd ‡qbib ‡tUS bib date1 < 1925
974 ‡8ia.muzzeysamerican00davirich ‡bUC ‡cINRLF ‡d20181209 ‡sia ‡uuc2.ark:/13960/t4cn6z67s ‡y1911 ‡rpd ‡qbib ‡tUS bib date1 < 1925
974 ‡bUC ‡cNRLF ‡d20190115 ‡sgoogle ‡uuc1.b3287072 ‡y1911 ‡rpd ‡qbib ‡tUS bib date1 < 1925
974 ‡bHVD ‡cHVD ‡d20200124 ‡sgoogle ‡uhvd.32044058256959 ‡y1911 ‡rpd ‡qbib ‡tUS bib date1 < 1925
974 ‡8ia.cu31924028703019 ‡bCOO ‡cCOO ‡d20171128 ‡scornell-ms ‡ucoo1.ark:/13960/t5n87tm5w ‡y1911 ‡rpd ‡qbib ‡tUS bib date1 < 1925