Montrose: a history,

LDR 00819nam a22002651 4500
001 000112000
003 MiAaHDL
005 20130211000000.0
006 m d
007 cr bn ---auaua
008 880715s1928 maubc b 00010beng
010 ‡a28024618
035 ‡a(MiU)000112000
035 ‡asdr-miu000112000
035 ‡a(OCoLC)2082299
035 ‡a(CaOTULAS)160085750
035 ‡a(RLIN)MIUG83-B28353
040 ‡cMiU ‡dMiU
050 0 ‡aDA803.7.A3 ‡bB83
100 1 ‡aBuchan, John, ‡d1875-1940.
245 1 0 ‡aMontrose: ‡ba history, ‡cby John Buchan ...
260 ‡aBoston, ‡aNew York, ‡bHoughton Mifflin company, ‡c1928.
300 ‡axvii, 385 p. ‡b2 port. (incl. front.) maps. ‡c24 cm.
504 ‡aBibliographical footnotes.
538 ‡aMode of access: Internet.
600 1 0 ‡aMontrose, James Graham, ‡cMarquis of, ‡d1612-1650.
CID ‡a000112000
DAT 0 ‡a20130211145310.0 ‡b20130211000000.0
DAT 1 ‡a20130214121306.0 ‡b2016-12-05T19:10:38Z
DAT 2 ‡a2016-12-05T19:00:02Z
CAT ‡aSDR-MIU ‡dEX LIBRIS - ALEPH ‡lloader.pl-002-002
FMT ‡aBK
HOL ‡0sdr-miu000112000 ‡aMiU ‡bSDR ‡cMIU ‡pmdp.39015012086115 ‡sMIU ‡1000112000
974 ‡bMIU ‡cMIU ‡d20161205 ‡sgoogle ‡umdp.39015012086115 ‡y1928 ‡ric ‡qbib ‡tUS bib date1 >= 1925